עין אחת נהייתה קטנה

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

11/03/2020 | 02:23 | מאת: נטלי

שלום רב צריכה עזרה דחוף לפני שבוע אנשים התחילו להעיר לי שעין אחת נהייתה יותר קטנה עין שמאל וגם אני שמתי לב לזה בעל תמונה רואים את זה כפול פתאום בלי סיבה זה נהייה ככה בנוסף זה נראה כאילו התחילה לי פזילה הייתי אצל רופא עיניים והוא בדק אותי ושלח אותי למיון למרפאת עיניים שם הרופאה אמרה שהעצב בעיניים תקין אבל כשאני מסתכלת עליה ומדברת אני נוטה את הראש לצד וזה מחשיד אחרי התייעצות עם רופאות בכירות הוחלט לשלוח אותי לצילום עיינים ולנוירולוג אבל הלכתי משם לפני הצילום כי לא יכולתי להישאר באותו יום בבקשה אני מאוד מבקשת שאולי תוכל להגיד לי כמו מה זה יכול להיות אני מאוד מתוסכלת אני נראת לא טוב כרגע אני לא יכולה לעשות שום תמונה מצרפת תמונה של היום לתמונה מלפני שנה

11/03/2020 | 02:25 | מאת: נטלי

אני לא יודעת אם התמונות עלו מקווה שכן התמונה שהעליתי כרגע היא תמונה מהיום

נטלי יקרה שלום! התמונה ששלחת לא עלתה לאתר. בכל מקרה, הסיפור שלך מעט מעניין ומורכב, אך נראה לי שאכן ההפנייה למיון הייתה במקומה עקב תמונה קלינית של בספק פטוזיס פתאומי. חשוב להשלים הבירור לפי המלצת גורמי המיקצוע, ובאם לא תימצא סיבה / מחלה שניתן לטפל בה בדרך אחרת והפטוזיס יישאר בעינו - ניתן יהיה לשקול בעתיד תיקון כירורגי. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

נא ראי תגובתי לשאלה השנייה שהעלית לפורום. בברכה, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים