נזק פוטנציאלי לעיניים ?

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

06/06/2011 | 14:07 | מאת: סקרן

האם בניתוח לסילוק "שקיות" מתחת לעיניים יתכן נזק כלשהו לעיניים שעברו השתלת עדשות בניתוח קטרקט ?, והאם כל רופא פלסטיקאי מוסמך יכול לבצע ניתוח בתנאי כזה ? בתודה מראש על התייחסותך.

לסקרן שלום! עקרונית, אין מניעה לבצע בלפארופלסטייה של העפעפיים התחתונים באדם שעבר ניתוחי קטרקט בשתי עיניו (אם עברו בשלום). אם בחרת להינתח על ידי פלסטיקאי מנוסה בתחום הניתוחים הללו, ואם ננקטים כל אמצעי הזהירות בניתוח זה, כולל הימנעות מהוצאה מוגזמת של עודפי עור ושליטה בדימום - הרי שההחלמה אמורה להתנהל ללא סיבוכים מיוחדים. בהצלחה, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים