האם תתכן נשירת ריסים בעפעף עליון

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

06/12/2018 | 14:14 | מאת: איה

מה השיטה הטובה יותר לחיתוך עודף עור כדי שלא תשאר צלקת? הצלקות שיש לי כתוצאה מפציעה לא החלימו יפה והן בולטות והאם ריסים עלולות לנשור כתוצאה ישירה מהניתוח?

איה שלום, נשירת ריסים נדירה, אם בכלל קורית, בעקבות בלפארופלסטי. באשר לצלקת - הרי שלטכניקה הכירורגית ולטיפול בפצע הניתוחי לאחר הניתוח - יש חשיבות במניעת צלקת. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

09/12/2018 | 08:36 | מאת: איה

תודה על תשובתך המקצועית יש לי עור שמצטלק לא יפה ולכן חשוב לי לעשות את הניתוח אצל רופא שמתמחה בטכניקה המתאימה

איה שלום, ריסים אינם נושרים כתוצאה ישירה מניתוח בלפארופלסטי. לגבי הצלקות - טכניקת החיתוך, התפירה והטיפול המקומי בעקבות הניתוח חשובות על מנת להפחיתן. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים