עפעף צנח וראייה מטושטשת

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

28/11/2018 | 20:25 | מאת: דנה

שלום רב. העפעפיים שלי בחלקם העליון קרוב לגבה קצת צנחו .באופן ברור בעיקר בצד אחד. נראה היה לראות פס ברור באותו צד באיזור בו צנח החלק העליון . (לא העפעף שסוגר את העין אלא החלק הצמוד לגבה . כבר כמה שנים יש לי בעיה בעין זאת כשלפעמים יש קושי לראות ברור. מבחינה בזה כשהחדר חשוך ברובו, ואז אני רואה טוב את האורות בעין אחת ובשניה לא. זאת אותה העין בה צנח העפעף . השבוע כשלא ראיתי טוב מתחתי את העין כך שפתחתי אותה בחוזקה עם היד ואז ראיתי בה ברור. לאחר מכן ראיתי להפתעתי שהצניחה לא נראית יותר ואמרו לי שהעין נראית יותר אסטטית שאלו אם עשיתי בה משהו. יש לי גם כאבי ראש לא פעם. מה פשר הדבר ? קצת דואגת. אשמח לתשובתך

דנה יקרה, את מתארת צניחת עפעף עם הפרעה לראייה. מובן שניתן לייחס ההפרעה בראייה למנח העפעף, אך על מנת לשלול בעיות אחרות רצוי להיבדק על ידי רופא עיניים. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים