המלצה על מנתח עפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

23/08/2018 | 14:22 | מאת: מרילו

שלום רב, עלי לבחור מנתח לבלפרופלסטיקה בשתי העיניים.(הסרת עודף מהעפעפיים) חברתי עברה ניתוח כזה והיא לא ממש מרוצה יש לה מבט מופתע כזה בעיניים .לכן אשמח להמלצות על המנתחים הטובים ביותר אגב אני שייכת למכבי אם בניהם יש מנתח ברמה גבוה אשמח אם תציינו מודה למגיבים מריל

מריל, שלום! כל גורם מבטח, כולל מכבי, מקבל לעבודה עימו בהסדר ניתוחים אך ורק מנתחים בעלי ניסיון מוכח בתחומם. מהיכרותי עם הרופאים המנתחים בהסדר עם מכבי- רובם ככולם מצויינים. לא הייתי נכנס לרזולוציה של שמות. מובן שניתן ללמוד רבות גם מרושם ותוצאות של המטופלים. בברכת בריאות ובהצלחה! ד"ר זיידר.

02/09/2018 | 07:15 | מאת: מריל

מודה לך ד"ר על תגובתך ברשותך אשמח לדעת מי הם המנתחים של מכבי המומלצים באיזור מגורי -ראשון לציון או הסביבה ושוב תודה

שלום, כדאי להיות בקשר עם מכבי לברר שאלתך. בהצלחה, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים