צניחת עפעף.

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

25/01/2018 | 20:09 | מאת: עמוס

שלום, אני כשאני רואה טלויזיה עם המשקפיים, אני רואה מעין קווים של אור שמוחזרים מהטלוזיה אני בטוח שזה בעצם הריסים שקרובים מדיי לאישון בגלל צניחה של העפעך. כשאני מרים יותר את העפעף זה פוסק. האם הדבר מעיד על פטוזיס ? האם הפתרון הוא פשוט לקצץ קצת את הריסים העליונים

משה שלום, התסמינים שאתה מציג בהחלט יכולים להתאים באבחנה של צניחת עפעף / עפעפיים. הייתי ניגש להערכה אצל רופא העיניים שלך בקופת חולים. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים