הרמת עפעפיים ללא ניתוח

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

21/09/2017 | 17:18 | מאת: ענת

שלום דוקטור יש לי עפעפיים נפולות וקצת חוששת מניתוח, בחיפוש בגוגל קראתי על טיפול בPLEXER האם ידוע לך על טיפול זה? ואם כן תוצאות הטיפול הוא דומה לניתוח? תודה על מענה שאלתי

ענת היקרה שלום! קראתי כמוך פרסומים על הטכניקה החדשה של (plasma skin tightening (Plexr. מדובר באידוי רקמות שטחי של העור, שמאפשר הידוק ומתיחה של רקמות. הטכניקה נהוגה במספר מרפאות קטן באירופה (בריטניה והולנד), לצורך בלפארופלסטי עליונה ו/או תחתונה "לא ניתוחית". עדיין לא ראיתי מטופלים שעברו הטיפול כאן בארץ. מן הפרסום והסרטונים אני למד שמדובר במטופלים עם דרגה קלה מאד של עור עודף (דוגמניות צעירות ויפות), ללא שומן בולט או בעייה של שריר העפעף (פטוזיס). ניתן להתעניין בנושא גם בפורומים העוסקים באסתטיקה. בהצלחה, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים