שאלה לגבי בדיקת ct ראש

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

04/03/2018 | 18:13 | מאת: שלום

הייתי אצל נירולוג לאחר שסבלתי מכאבי ראש וסחרחורות תקופה הוא הפנה אותי למיון לבצע בדיקת ct שיצאה תקינה, אך מכיון שהבדיקה בוצעה ללא יוד חומר ניגוד הוא נתן לי הפנייה שוב לבצע בדיקת ct עם חומר ניגוד, השאלה שלי האם זה מומלץ לבצע שוב את ההדמיה אחרי שכבר עשיתי אותה לפני שבוע בגלל כל הקרינה?

הקרינה פחות חשובה השאלה היא אם יש אינדיקציה לחומר ניגוד וזה תלוי בקליניקה אם נוירולוג ממליץ אני מניח שהוא בדק אתך ויש לו סיבות טובות לעשות את זה

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד