קגלאנסווה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

01/06/2015 | 15:16 | מאת: מ מוראד

BMI 41 רמת איזון סוכר 15 . במצב הזה ביצוע ניתוח קיצור קיבה מהווה סכנה על חיי ?

בוקר טוב . אתה עומד בקרטריון לניתוח הרזיה בגלל BMI 41 קודם אתה צריך לשמוע מהרופא הרופא המנתח על סיכויי הצלחה וסיבוכים אפשריים . המוגלובין מסוכרר שמהווה סמן לרמת איזון סוכרת חשוב בניתוחים אלה , אם אתה מתכוון שרמתו 11 זה אומר שהסוכרת אצלך לא מאוזנת בכלל . עדיף שתאזן אותה לפני הניתוח אם אתה מצליח . יש גישה לאחרונה לדחות הניתוחים האלה עד הורדת הרמה כמה שקרוב לתחום הנורמה . בהצלח ד"ר ג'זמאוי ג'מאל

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר