פרופיל שומנים

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

27/12/2014 | 22:21 | מאת: רועי

אני בחור בריא בן 25. אני אוכל רק אוכל בריא ולא נוגע בפחמימות בכלל לא לחמים ובצקים. אני רזה מאוד. אני אוכל ביום פחות מ-1000 קלוריות. האם הבדיקות שלי טובות? CHOLESTEROL 232.2 mg/dl TRIGLYCERIDES 142 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 41 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 162.8 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL 191 mg/dl

בוקר טוב בדיקות המעבדה מראים רמות גבוהות של שומנים בדם שבטח אתה יודע . אני ממליץ קודם התיעצות וטיפול אצל דיאטנית . תמיד אפשר לבקר במרפאת השמנת יתר כאשר הBMI מעל 35 עם מחלות נלוות או מעל 40 ללא מחלות קשורות . תפנה קודם לרופא המשפחה ולדיאטנית. יום טוב

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר