לאחר ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

06/08/2012 | 22:24 | מאת: ריקי

שלום,במרץ 2012 עברתי ניתוח קיצור קיבה כמו כן היום אני 5 חודשים אחרי ירדתי בערך 18 קילו. כמו כן לאחר הניתוח הייתי מאושפזת כ-3 שבועות לערך עקב בצקת בקיבה שתחילה חשבו כי זהו דליפה. בזמן הזה הייתי מקבלת אוכל דרך הווריד -2500 קלוריות ביום כי אסור היה לי לאכול ולשתות . לאחר מכן הייתי מטופלת בסטרואידים במשך כמעט שבוע עקב אלרגייה קשה שהייתה לי. . אני רואה ומרגישה כי במשך חודשיים אני כבר לא יורדת במשקל כמו שאמרו לי כי אני צריכה לרדת . אני חייבת לציין כי אינני עושה פעילות ספורטיבית . האם זה בסדר העצירה הזו?אני ממש מיואשת ... אני לא רואה את השינוי שציפיתי לראות . כמו כן כיום אני שוקלת 87 והגובה שלי 1.60 . יש לי ילד בן 4 ואני מאוד רוצה להביא עוד ילד הייתי שמחה לקבל את המלצותייך ודעותייך בנושא ואולי כך רמת הייאוש הגבוהה שקיימת בי עכשיו תרד .תודה מראש ריקי

שוב בוקר ריקי שלחתי תגובתי הבוקר. אני לרשותך בהבהרות נוספות. יום נעים . ד"ר ג'זמאווי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר