לגביי BMI

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

10/07/2012 | 07:53 | מאת: מתעניינת בניתוח

רציתי לדעת מאיזה BMI אפשר ומאשרם דרך קופ,ח לעבור את הניתוח. אני 1.69 מטר ושוקלת 108, - 3 חודשים לאחר לידה וחזרתי למשקל שלי שהיה בתחילת הלידה, אבל לא מצליחה לרדת מעבר לזה.

בוקר טוב. הקרטריונים של ניתוח בריאטרי הוא BMI ומעלה או BMI 35 ומעלה עם מחלה מיוחסת להשמנת יתר , כמו סוכרת , יתר לחץ דם , היפרליפדמיה \, הפסקות נשימה בשינה , אוסטאוארטריטיס וכולי . אני ממליץ להתיעץ עם כירורג בריאטרי במצב שלך. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר