כאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

21/08/2011 | 08:31 | מאת: רבקה

שלום ד"ר סקרן תודה רבה לך על היחס ותשומת הלב עברתי אצלך את הנתוח בשבוע שעבר . אני אחרי נתוח החלפת ברך ויש לי וקרע במינסקוס בברך שניה בדרך כלל כאשר מאוד כואב לי אני לוקחת כמה ימים "טרמדקס" או ארקוקסיה" וזה עובר. היום שבוע אחרי נתוח שרוול יש לי כאבים חזקים מאוד בברכיים אף על פי שאני די לא בתנועה בשבוע האחרון. אופטלגין נוזלי לא כל כך עוזר. שאלה: אפשר לקחת טרמדקס או ארקקוסיה לכמה ימים ?

06/09/2011 | 14:42 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

שלום אתמול חזרתי מנסיעה מחו"ל, מה נשמע אשמח לפגוש אותך במרפאה. מותר לך לקחת ארקוקסיה עם לוסק המשך יום נעים ד"ר סקרן

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר