מניסיוני האישי...

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

12/11/2013 | 19:55 | מאת: ריקי

עברתי ניתוח עם רשת קידמית וגם אחורית וכן סרט לשלפוחית. סבלתי מכאבים זמן ממושך. קיבלתי אבוסטין ווגיפם שהקלו במידה רבה. רק כעבור כמעט שנתיים הכאבים חלפו כליל. מנסיוני יש תקווה. וסליחה על ההתפרצות.

ריקי שלום, תודה על תגובתך. כמנהל הפורום אני יותר משמח לקבל תגובות מקוראות המעוניינות להשתתף בדיונים, להביע דעה או לחלוק מנסיונן האישי. הערתך מתקבלת בברכה! ד"ר בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

13/11/2013 | 14:57 | מאת: ריקי

רק רציתי להוסיף שניתן לצפות להטבה אף מעבר לשנה לאחר הניתוח. זו הזדמנות להוסיף שבזמנו נעזרתי המון בתשובותיך המקצועיות בפורום ותמיד התפלאתי איך ניתן לחוש את האנושיות והרגישות שבך מבלי לפגוש אותך כלל. תודה על הכל.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן