בדיקת ct אנגיו בטן ואגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

27/04/2024 | 08:10 | מאת: שואלת

שלום ד"ר בשל כאבים ברצפת אגן הופניתי לבדיקת Ct אנגיו בטן ואגן ע"י גניקולוג. רופאת המשפחה הוציאה הפניה בה כתוב לכבוד: Ct בטן ואגן ותיאור המקרה אך קוד הבדיקה (קופח כללית) הוא ct אנגיו בטן. האם זה תקין? האם צריך לשנות או להוסיף שקוד הבדיקה יהיה גם Ct אנגיו אגן?? כמובן שהמטרה היא לעשות את ct לבטן ולאגן באותה בדיקה

שלום רב, ברגע שהקוד הוא ל-CT אנגיו של הבטן והאגן זה אמור לספק. בברכה

30/04/2024 | 07:39 | מאת: שואלת

שלום דר תודה על תגובתך. קוד הבדיקה בהפניה הוא ל CT אנגיו של הבטן. בהפניה הרופאה כתבה לכבוד: ct בטן ואגן. האם צריך להוסיף קוד בדיקה ct אנגיו של האגן?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן