צניחת שלפוחית השתן..

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

03/03/2024 | 21:43 | מאת: גילה

שלום, יש לי צניחה של שלפוחית השתן. לאחרונה יש לי דימום קל, האם זה נובע מכך שהשלפוחית צנחה והיא משתפשפת? או מסיבה אחרת? איך ניתן לעצור את הדימום? האם שמעת על המכשיר של ESCELA MEDICAL , האם תוכל להמליץ עליו כפתרון במקום ניתוח? תודה

גילה שלום, יתכן כי הדימום נובע משפשוף אבל חשוב גם לשלול סיבות אחרות לדימום (מצוואר הרחם או מתוך הרחם) ועל כן יש חשיבות לפנות לבדיקה גינקולוגית ולדווח לרופא.ת הנשים על הדימום. המכשיר שהזכרת נועד לטפל בצניחה קלה עד בינונית של אזור כיפת הנרתיק. כהליך בודד הוא לא נועד להקנות פתרון מספק לצניחת השלפוחית אלא אם משולב בתיקון בגישה נרתיקית או לפרוסקופית של צניחת השלפוחית. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן