ליכן סקלרוזיס וטיפול לייזר

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

18/02/2024 | 21:02 | מאת: ט

הנה הגיע יום כפי שידעתי זה קרה. ברח לי שתן. רציתי לעשות טיפול לייזר וגינלי (לפחות משהו לעזור), אבל רופאה סרבה כי אמרה שיש לי ליכן. מה בעיה לעשות עם ליכן? לא אכפת לי שהחור יסגר. למה אסור עם ליכן? אין לי שום טיפול אחר. אני אצטרך לחיות עם תחבושות עכשיו יום יום עד יומי האחרון.

שלום רב, ככל הידוע אין התוויית נגד לטיפול בלייזר וגינלי בנוכחות ליכן סקלרוזוס. יתרה מכך במקרים מסויימים אף בוצעו מחקרים בהם השתמשו בלייזר לטיפול במחלת הליכן. בברכה

22/02/2024 | 23:03 | מאת: ט

אתה מכיר מי שעושה עם ליכן? ראיתי כבר 4 רופאים, לא מוכנים ברגע שרואים ליכן.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן