רפואה נסיונית כדי לטפל רצפת אגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

09/02/2024 | 23:57 | מאת: נ

האם יש איזשהו חומר / הזרקות / טיפולים כדי לפתח שריר hypertrophic pelvic floor muscles ? אני עושה תרגילים אבל זה לא מספיק. האם ידוע לך שמישהו חוקר את זה, איך אפשר להגיע לאנשים נכונים בחול אולי שמתעניינים. תודה

שלום רב, ראשית פיזיותרפיה לרצפת האגן לא מסתכמת בתרגילים אלא גם בלימוד טכניקות הרפיה ובמניפולציה ידנית לרקמות הרכות ולשרירים המכווצים. אלה דברים שפיזיותרפיסטית מומחית בשיקום רצפת האגן בד"כ מבצעת. בנוסף ניתן להזריק בוטוקס לשרירי רצפת האגן אשר עשוי לגרום להפחתה בעוצמת הכיווץ. בברכה

12/02/2024 | 21:30 | מאת: נ

אני לא רוצה הרפיה. ההפך. אני רוצה לגרום לשריר לגדול בצורה מוגזמת. אם לדוג' עובי נורמלי צריך להיות 2 ס"מ אז אני רוצה שהוא יהיה 6 ס"מ, אני סתם זרקתי מספרים אבל זה הכוונה. אני רוצה לגרום לשרירים לגדול בדיוק כמו שאני עושה לשרירי בטן, ידיים.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן