ניתוח הרמתרחם והרמת שלפוחית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

29/01/2024 | 19:01 | מאת: ניתוח הרמת רחם והרמת שלפוחית

היי לפני 4 ימים עברתי ניתוח להרמת רחם בלפרוסקופיה והרמת שלפוחית שתן וtvt השתן יוצא ממש לאט ולא התרוקנות מלאה האם אמור להסתדר? ודבר נוסף הבטן מאוד מאוד נפוחה בלי כאבים יותר מדי רק אי נעימות בגלל הנפיחות האם תקין?

שלום רב, בד"כ כל הדברים הללו מסתדרים במהלך תקופת ההחלמה מהניתוח. בנוגע לזרם השתן ספיציפית, בד"כ בבתי החולים נהוג לבדוק שריקון השלפוחית תקין ומספק ע"י מכשיר אולטרהסאונד נייד מיד לאחר מתן שתן. אם נבדק ונמצא שאת מרוקנת את השלפוחית בצורה תקינה, אל לך לחשוש. בברכה

02/02/2024 | 19:59 | מאת: רעות

יום אחרי הניתוח החזירו לי קטטר כי לא יצא שתן נשארתי 2 לילות נוספים כי השארית לא הייתה לשביעות רצונם. בסוף שוחררתי כי אמרו שזה יסתדר. השאלה אם יש משהו שאני צריכה לעשות למעקב כלשהו. לא נתנו לי מכשיר נייד

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן