תדירות ריקון שלפוחית עם צניחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

24/01/2024 | 07:46 | מאת: נלה

שלום יש לי צניחה בינתיים לא מתקדמת אבל יש לי אטרופיה חמורה. אני חשבתי אם אני אלך לשירותים בתדירות גבוהה (למשל כל שעה), שלפוחית לא תהיה מלאה ותלחץ / תצנח פחות. האם זה יכול לעזור לי עם הצניחה? אני מבינה שזה פחות נוח ונעים כל הזמן לחפש שירותים אבל אני מבוגרת ורוב הזמן בבית אז יהיה בסדר תודה

נלה שלום, ריקון תכוף של שלפוחית השתן אינו משנה את המהלך הטבעי של צניחת אברי האגן ולא צפוי להשפיע על דרגת חומרתה לטוב או לרע. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן