דליפה אחרי ניתוח של רצפת אגן tvt o

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

04/01/2024 | 17:04 | מאת: חנה

אני שלוש ימים אחרי ניתוח tvt o , בשיעול יש דליפה , התעטשות לא , אפילו אם חזקה היום פתאום בדיבור היתה לי כל דליפה רצינית , אפילו על הרצפה !!! טבעי ? קורא ? לתת זמן ? מתוסכלת . תודה על התייחסותך

חנה שלום, בהחלט מומלץ להמתין עוד זמן על מנת לבחון את תוצאות הניתוח. לאחר כחודש ממועד הניתוח ניתן יהיה להתרשם טוב יותר. ככלל ניתוח מיתלה או סרט תת-שופכתי (TVT) נועד לטיפול בדליפת שתן במאמץ (כולל שיעול / עיטוש / צחוק / קפיצה וכו') ביעילות מדווחת של סביב 85%. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן