שימוש בגביעונים במחזור ונזק אפשרי לרצפת אגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

01/12/2023 | 19:21 | מאת: ע

שלום לצערי אני לא יכולה לנסות על עצמי אבל חשוב לי לדעת בשביל הבת שלי צריכה להתחיל לקבל מחזור… קראתי שגביעונים יוצרים ואקום על צויר הרחם הרם זה לא יגרום להעלאת ולו בקצת סיכון לצניחה בעתיד? מה מומלץ לילדה צעירה, שיתן גם בטחון וגם נוחות? היא ספורטאית (התעמלות אמנותית), מה מומלץ לעשות עם המחזור נופל על תחרות, במה להשתמש? אני לא אסכים לתת לה הורמונים לדחות מחזור

שלום רב, שימוש בגביעונים לווסת אינו מהווה גורום סיכון לצניחת אברי האגן בעתיד. בנוגע לדרכים לדחיית הווסת, נא הפני את שאלתך לפורום העוסק בגינקולוגיה כללית. בברכה

06/12/2023 | 21:46 | מאת: ע

תודה. לא התכוונתי לדחות מחזור. זה הורמונים, שום תחרות לא שווה את זה. שאלה היתה במה להשתמש. אבל זה נראה לי עדיף להפנות לפורום אחר. רק רציתי לדעת האם יצירת וואקום לא תרגום לצניחת צוואר הרחם בעתיד.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן