אודה להתייעצות עקב כאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

11/11/2023 | 18:04 | מאת: מורי

שלום בת 38, בריאה. לאחר קיום יחסים, בכל פעם שחווה אורגזמה חווה גם כאב חד וחזק בבטן תחתונה צד שמאל. מעולם לא היה קודם. האם מדובר במחלה/זיהום באגן? פגיעה בעצב? אולי קשור לשרירי רצפת אגן? איזה בדיקות עליי לעשות כדי לאבחן את הבעיה? תודה רבה

מורי שלום, כל האפשרויות שהעלית יתכנו ועוד נוספות כמו למשל אבן בדרכי השתן, ציסטה שחלתית ועוד. הייתי מתחיל בבדיקת רופא.ת הנשים שישלים בדיקה גופנית עם בדיקת הבטן ובדיקה גינקולוגית כולל אולטרהסאונד ובהתאם להתרשמותו יוכל להפנות אותך לבירור נוסף במידת הצורך. בברכה

15/11/2023 | 16:10 | מאת: מורי

תודה רבה ד"ר על התגובה. פניתי לרופאת נשים שהפנתה אותי לאולטרסאונד אגן קטן וגינלי, ללא בדיקה נוספת אצלה.. באולטרסאונד נצפה שרירן בגודל 2 ס"מ. אני מציינת שהכאבים החלו בעקבות יחסים ולא הופיעו פתאום סתם כך.. האם כדאי לבקש גם בדיקה אצל רופאת נשים או בדיקות משטח לדלקת? האם שרירן יכול לפגוע בפוריות? תודה רבה!

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן