אקטרופיון מדמם בליף הקדמי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

14/10/2023 | 01:10 | מאת: נ.ס

הייתה לי הפרשה דמית לאחר יחסי מין, עברתי בדיקת פאפ תקינה בדיוק לפני שנה. הופניתי לבדיקת קולפוסקופיה, במהלך הבדיקה נלקחו ביופסיות וצריבה .. ווסת אחרונה ב 4/9 קולפוסקופיה הייתה ב 20/9 ועד היום לא היה לי ווסת!! יש לי הפרשות מועטות מאוד בנרתיק ( אולי פעם או פעמיים ביום בעת ניגוב, ללא ריח) האם זה טבעי? מה ניתן לעשות? בנוסף יש לי ציסטה עם גפיף צהוב בשחלה ימנית שעוד לא עברתי אולטראסאונד לבדיקת הציסטה(זה ממצא שהתגלה בבדיקה אחרי התלונה על הפרשה דמית)יש לי כאבים נוראיים ברגל! מודאגת שהשחלה תסתובב עד הבדיקה הבאה! האם זה יכול להתרחש? איך אני יודעת שיש שיזור שחלה?

שלום רב, פורום זה עוסק בבעיות מתחום האורוגינקולוגיה ורצפת האגן. אני מציע לך להפנות את שאלתך לפורום לנושא גינקולוגיה כללית / צוואר הרחם. עניינית לשאלתך, שיזור שחלה יכול להתרחש וכרוך בכאב חד פתאומי עוצמתי מאד שלעיתים מלווה בבחילות / הקאות ולעיתים לא. אם יש ספק עדיף להיבדק במיון נשים במסגרת קופ"ח או בבית חולים קרוב למקום מגוריך. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן