שאלה לגבי דיקור יבש רצפת אגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

02/10/2023 | 13:55 | מאת: לירון

שלום, אני סובלת מס׳ חודשים מכיווץ יתר ברצפת האגן, כמעט ללא שיפור לאחר טיפולי פיזיותרפיה. האם אוכל לקבל שם של פיזיותרפיסטית שעושה דיקור יבש ברצפת האגן? והאם יש טיפולים נוספים שאתה ממליץ עליהם? סובלת מלחץ ותכיפות בשלפוחית השתן. תודה!

לירון שלום, לא ניתן להמליץ על נותן שירות כזה או אחר במסגרת הפורום. אין זה המקום לכך. מבחינת טיפול בכיווץ יתר לעיתים הזרקת בוטוקס ישירות לשריר מועילה. נא ראי לינק רצ"ב https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9569307/

04/10/2023 | 18:39 | מאת: לירון

תודה רבה! שאלתי כי ניסיתי לברר אצל מס׳ פיזיותרפיסטיות ולא נשמע שעושים את השיטה הזאת ממש. חוץ מהזרקת בוטוקס וטיפולי פיזיו יש שיטות נוספות מומלצות? התסמינים גורמים לסבל רב

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן