לחץ באיזור , שנה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

29/09/2023 | 10:06 | מאת: נולי

היי לא יודעת אם זה הפורום המתאים אני שנה אחרי לידה בלידה היה קרע או שניים אך החלים מאוד מהר וכמעט ולא סבלתי מזה. כבר 4 ימים שאני מרגישה תחושת לחץ בישבן אי נוחות בישיבה וכאב קל כשאני עומדת/הולכת -לא מורגש אני מרגישה לחץ ואי נוחות מהאיזור של פי הטבעת עד הנרתיק. מה זה יכול להיות? יכול להיות שהשפעה כלשהי מהלידה מגיעה רק עכשיו? יש לציין שהייתי פעילה יחסית בשנה הזו ועכשיו התחלתי לעבוד בעבןדה משרדית עם הרבה ישיבה.

שלום רב, בעיות הקשורות במבנה ותפקוד רצפת האגן באות במקרים רבים לידי ביטוי שנה ואף יותר לאחר לידה או לידות. מומלץ להיבדק במרפאה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן ולהתקדם משם בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן