הערכת מצב אברי אגן אחרי כריתת רחם.כי יש הופעת גוש אוטוטו יוצא מהנרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

28/09/2023 | 22:32 | מאת: עקב כריתת רחם והופכת שוב גוש בנרתיק שמשמש חיי

שלום רב כבר פנייתי אלייך כמה פעמים.מעוניית לבוא למרפאה .קיבלתי הפנייה לאורוגינולגיה וקיבלתי תור בהלל יפה 19/11 מאד מבקשת שאתה תהיה התרופה שיבדוק אותי שאני אדע מה מצבי הנוכחי פעם ביקשת שאני אבוא לפני כמה חודשים לבדיקה עקב אמירת שתן אחרי הניתוח לפני 8 חודשים ברגע שיהיה לי התחיבות התור יהיה לי . האם תעשה מאמץ להיות ביום הבדיקה 19/11 בשעה 10 וחצי תודה רבה וחג שמח 🙏

שלום רב, הפורום עוסק בדיונים רפואיים בנושאים הקשורים בבריאות רצפת האגן. זה לא המקום לעסוק בתורים ובענייני בירוקרטיה. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן