בלט בפתח הנרתיק עקב ניתוח כריתת רחם תת שלמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

25/09/2023 | 17:08 | מאת: צניחה מחודשת לאבר אגן

שלום רב כבר שלחתי אליך שעברתי כריתת רחם תת שלמה וסרט tvt.מזה כמה חודשים ישלי כאבים .כובד ולחץ עם כאב למטה ודלקות כל הזמן.ותכיפות במתן שתן.וגיליתי שיש בלט בפתח הנרתיק.הרופא כנראה לא רוצה להסתבך שלח אותי לפיזיטרפיה רצפת אגן שזה בזבוז זמן אני לא יודעת מה צנח ממני ויש בליטה .אני אחרי לידות ולא היה לי בלט בנרתיק מצב מביך מעיק עליי לא יכולה לנסוע שעתיים כל הזמן מבלה בשירותים או מקלחות.. אני מעוניינת לבוא אליך להבדק בהלל יפה .ישלי הפנייה לאורגינולוגיה..מה לעשות כדי שאוכל לבוא לבית חולים הלל יפה אבדו תקוותי בטיפול. לא יודעת מה לעשות. לא יתכן שאני אשאר כך .לפעמים לא יכולה לשבת! אנא תעזור לי להתקבל למחלקה .אני שייכת לכללית תודה רבה וחג שמח

קובעים תור למרפאת רצפת האגן בבית החולים דרך מוקד זימון התורים. מס' הטלפון 04-774-4252. היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן בבית החולים מונה שלושה רופאים.ות בכירים.ות ואת בהחלט מוזמנת לפנות ולקבל ייעוץ וטיפול בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן