כריתה ושחזור נרתיק ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

15/09/2023 | 07:34 | מאת: פ

שלום אני רוצה לכרות נרתיק. הוא מפריע לי, אני לא מקבלת אותו במצב החדש ולא רוצה לחיות עם הדבר הזה. אחרי כריתת רחם אני לא צריכה נרתיק, הוא רק מפריע. אני רוצה ניתוח ל"שחזור" אבל לא צריכה שיתפקד: רוצה לחקת עור עודף ולשים במקומו. מי מצבע ניתוחים כאלה, ניסיתי למצוא ללא הצלחה. איזה מקצוע. תודה

שלום רב, אינני מכיר ניתוח ל'כריתת הנרתיק' שלא עקב מחלת סרטן. וגם אז מדובר בניתוח מורכב עם תחלואה מורכבת סביב הניתוח. בברכה

19/09/2023 | 12:46 | מאת: ר

תודה. פשוט מצמידים אותי עם הגב לקיר. זה מה שאני מרגישה. לא משנה מה - אף פתרון שלי לא מתקבל. אני לא רוצה לחיות ככה. לא רוצה את האיבר הארור הזה. להתאבד - אי אפשר כי ילדה קטנה שלי תדע שאני התאבדתי. נשאר לי רק לסבול ולספור שני עד שכבר אפשר יהיה. אפילו לטייל בחול אני לא יכולה להרשות לעצמי בגלל החרא הזה. סליחה.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן