מכה בגב לאחר ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

30/06/2023 | 08:47 | מאת: שרון

עברתי לפני יומיים ניתוח TVT וקיבלתי דחיפה לא קלה בגב תחתון/ אגן כשישבתי על מיטה מאחד הילדים שנדחף עלי בטעות (הייתי אליו עם הגב). האם יתכן וזה גרם להיפרדות הסרט ולקלקול הניתוח? האם יש דרך לראות אם הוא במקומו באמצעות אולטראסאונד?

שרון שלום, אין חשש שמכה / דחיפה בגב תגרום להיפרדות הסרט ולקלקול תוצאות הניתוח. בברכה

02/07/2023 | 17:51 | מאת: שרון

ההחלמה לאחר הניתוח מלחיצה כי אסור להרים דברים אבל גם אם מקפידים לא להרים, יש דלתות כבדות לפעמים שצריך לפתוח, מעצור יד של רכב שצריך להפעיל מאמץ כדי להרימו, תנועות עם הגוף. כמה הסרט הזה הוא יציב? כמו כן האם התוצאה של עצירת הדלף במאמץ אמורה להיות מיידית או שלוקח זמן עד שהיא מורגשת. סליחה על השאלות... פשוט לחוצים מקלקול הניתוח.

02/07/2023 | 18:06 | מאת: שרון2

עוד דוגמאות למצבים לא נשלטים...ילד שמושך אותך פתאום וכאלו...נראה כאילו כל דבר יכול להזיק.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן