שאלה נוספת על פסארי המשך

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

16/05/2023 | 17:12 | מאת: ט

אם פסרי לא מזיק אז למה לא לשים אותו כבר בדרגה 1, הרי ברור הכיוון שזה ילך ויחמיר. מה מפריע לשים כבר עכשיו? אין פסרי שמנקים/ מחליפים פעם בחודש חודשיים שרופא יתעסק עם זה. אני לא רוצה לדעת שהוא קיים

שלום, צניחת אברי האגן בדרגה 1 הינה צניחה קלה, במרבית המקרים א-תסמינית ואינה מצריכה טיפול מעבר לחיזוק שרירי רצפת האגן. מנגד פסרי לעיתים מורגש וגורם לתחושת אי נוחות בנרתיק. בנוסף מדובר בגוף זר שמונח באיבר רוויי חיידקים ולעיתים בנוכחותו יש ריבוי הפרשות מהנרתיק ואי נוחות. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן