כאבים בשלפוחית השתן ובבטן תחתונה לאחר כריתת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

15/05/2023 | 16:25 | מאת: אלינןר

שלום אשמח לתשובה בת 44 לפני עשרה ימים עברתי ניתוח לכריתת רחם חצוצרות וצוואר( ללא שחלות) יש לי צריבות לסירוגין באזור שלפוחית השתן ולחץ בבטן התחתונה( תרבית שלילית) האם זה יכול להיות מהתפרים הפנימיים או מחוסר מנוחה. אני פחות נחה הרבה בתזוזה. לציין שאין דימום או הפרשות. סתם חוסר נוחות גם במנוחה

אלינור שלום, בהחלט נשמע סביר בנקודת הזמן הזאת. כאב מסויים וצריבה ואי נוחות הם חלק מתהליך ההחלמה מהניתוח וצפויים לדעוך ולהעלם בהדרגה. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן