כאבים לאחר ניתוח צניחת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

20/03/2023 | 22:49 | מאת: סיגל

אני שבוע אחרי ניתוח הרמת הרחם דרך הנרתיק וחיזוק עם רשת ולניתוח עשו לי הרדמה חלקית ומהפחד שלי עשו בסוף הרדמה מלאה אני סובלת מכאבי גב מאוד חזקים מבטן נפוחה מאוד וכואבת יוצאות בשרותים זה פשוט סבל האים זה תקין מה שהכי מפריע לי ומדאיג זה הבטן הנפוחה והכואבת אני ממש עם בטן הריונית וכואבת

סיגל שלום, שבוע לאחר ניתוח באגן בהחלט סביר שיהיו עדיין כאבים ותיתכן גם תפיחות של הבטן. אם אין חום גבוה, בחילות והקאות, אם את שותה ואוכלת ויש יציאות (מומלץ להעזר במרככי צואה כגון נורמלקס או אבילאק) נשמע שסה"כ המהלך תקין. הכאב והתפיחות צפויים לחלוף במהלך תקופת ההחלמה מהניתוח. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן