דליפת שתן - ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

12/03/2023 | 20:03 | מאת: אמא61

האם הפעילות היומיומית מוגבלת אחרי הנתוח? האם עדיף לא לנסוע לחו"ל לאחר הניתוח? איך אומדים הצלחת הניתוח? האם ניתן לכמט מה לא להרים בדברים הכבדים ? למה לשים לב

שלום, - מומלץ להפחית פעילות (חופשת מחלה) למשך כשבוע לאחר הניתוח. אין צורך להעביר ימים במיטה וניתן לבצע פעילות מתונה שאינה כרוכה במאמצים גופניים. - מומלץ להמתין כחודש (עד לביקורת שלאחר הניתוח) לפני נסיעה לחו"ל - נהוג לומר 5 ק"ג בחודש שלאחר הניתוח. אין באמת מספר ברזל. הכוונה להימנע מהפעלה אינטנסיבית של שרירי הבטן בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן