כאב מתמשך אחרי ניתוח tvt

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

26/02/2023 | 20:38 | מאת: Aliiya

שלום רב עברתי ניתוח כריתת רחם עם חצוצורות וציסטה אחד קשרו בסקרו וניתוח tvt כדי שלא יהיה שלך שתן הכאב בזמן מתו שתן .אין בעיה בזרימת שתן הכאב לא עובר כבר הרבה חודשים אחרי הניתוח כאב עז ואחרי שהשתן יורד ועובר נגמר הכאב ולפעמים בזמן ישיבה מרגישים כאב דואר תודה רבה

אליה שלום, נחוצה הערכה קלינית ע"י רופא.ה מומחה.ית עם בדיקה גופנית יסודית ושקילת הפנייה לבדיקות עזר כגון אולטרהסאונד של האגן הקטן +/- MRI בניסיון לאתר את המקור לכאב. במקביל כדאי להתחיל טיפול בפיזיותרפיה לרצפת האגן שיכולה לעיתים גם כן להקל על כאב לאחר ניתוח. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן