3 חודשים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

11/02/2023 | 10:14 | מאת: ליאת

בת 46 לאחר ניתוח tvt לשלפוחית והרמת דפנות וקיר אחורי של הנרתיק אין לבעלי אפשרות לחדור כנראה הסרט שורט לו את איבר המין אנחנו לא מקיימים יחסים הרופא בדק אומר שזאת הצלקת ושזה יעבור מתוסכלים מאוד

ליאת שלום, יתכנו מס' סיבות אפשריות כגורם לבעייה שאת מתארת: 1. חשיפה של סרט ה-TVT מבעד לדופן הנרתיק (במקרה זה נחוצה הסרה חלקית של קטע הסרט החשוף) 2. הידבקויות בין קירות הנרתיק היכן שנמצאת צלקת הניתוח (ניתן להפרידן) 3. הקטנת חלל הנרתיק בעקבות התיקון שבוצע בדפנות הנרתיק ממליץ לפנות לייעוץ מומחה.ית באורוגינקולוגיה על מנת לאבחן מה הבעייה ולטפל בהתאם. בברכה

16/02/2023 | 22:09 | מאת: ליאת

תודה רבה האם הסרה חלקית של הסרט לא פוגעת ביעילותו והאם זה בהרדמה מלאה כנל לגבי ההידבקויות בצלקת ,מבינה שאפשר לסדר את זה האם גם דורש חדר ניתוח? שוב תודה

24/02/2023 | 00:14 | מאת: ליאת

תודה רבה האם הסרה חלקית של הסרט לא פוגעת ביעילותו והאם זה בהרדמה מלאה כנל לגבי ההידבקויות בצלקת ,מבינה שאפשר לסדר את זה האם גם דורש חדר ניתוח?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן