אורולוגיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

10/02/2023 | 19:30 | מאת: שמעון

לפני שבוע בשעת זקפה הזזתי את הפין בצורה קצת קיצונית הרגשתי שנקרע בחלק העליון מצד ימין בין החיבור של הפין לגוף שניה אחרי הפין קיבל זווית קיצונית שמאלה הייתי אצל גניקולוג שבדק בזמן שהפין יישן ואמר שהוא בסדר וגם הפין שלי בשעת זקפה נראה ישר רק שהשתנה לו הזווית והוא הפך ליישר במקום כרגיל צורה בננית לכיוון למעלה

שמעון שלום, פורום זה עוסק אך ורק בבעיות מתחום האורוגינקולוגיה, תחום שהינו חלק מרפואת נשים. נשמע שאתה זקוק לייעוץ אורולוגי וכדאי לחפש פורום בנושא אורולוגיה. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן