כיווץ יתר ברצפת האגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

08/02/2023 | 21:34 | מאת: שון

היי, אני בן 27 בחור בריא ומתאמן, כבר כמה חודשים שיש לי בעיות זקפה, זקפה לא הכי חזקה וגם לא לאורך זמן, וגם האיבר מין לא עומד בלי מגע, אני גם מרגיש שהפתח בפין לפעמים מתכווץ לבד, גם שאני עושה שתן תמיד יוצא שפריץ ראשון קטן לשנייה ואז הפתח של הפין מתכווץ לבד והשתן נעצר לשנייה ואז השתן ממשיך כרגיל, וגם לפעמים שהאיבר בזקפה אני מרגיש שהפתח של הפין מתכווץ ונפתח לבד כמה פעמים, אני חושד שזה קשור לרצפת האגן, מה דעתך? היו לך מטופלים אם בעיות כאלה שהצליחו להיפתר? כי זה נראה כאילו אי אפשר לפתור את זה, מה אתה ממליץ לעשות?

שלום שון, פורום זה עוסק אך ורק בבעיות מתחום האורוגינקולוגיה, תחום שהינו חלק מרפואת נשים. נשמע שאתה זקוק לייעוץ אורולוגי וכדאי לחפש פורום בנושא אורולוגיה. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן