אבצס ונקיון נכון לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

24/01/2023 | 16:42 | מאת: יעל

היי ד״ר עברתי ניתוח ניקוז אבצס בישבן לפני שבוע בבית חולים כרמל בחיפה טפו טפו טפו בינתיים הכל תקין. הרופא אמר לי לשטוף את האזור פעמיים ביום. אני שוטפת אחרי כל שרוצים שתן או צורה כאחד. השאלה שלי הרופא אמר לי לא לנגב עם נייר אלא לשטוף וככה אני עושה. השאלה אם זה מספיק מנקה טוב דוש מים? זה כבר מספר יציאות שאני שוטפת עם דוש ולא רואה שאיזה שארית של צואה נופלת לאמבטיה. שוטפת עם תרחיץ פולידין. איך אדע שזה נקי באמת ? אני ריצה לעשות כל מה שבאפשרותי שלא יחזור לי זיהום. מה דעתך? סליחה על השאלה לא רוצה לחזור לזיהומים תודה רבה

24/01/2023 | 17:01 | מאת: יעל

אני שוטפת אחרי כל שרותים שתן או צואה כאחד*

שלום יעל, רחצה עם מים וסבון פעמיים ביום אמורה בהחלט להיות מספקת. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן