ניתוח anterior colporrhaphy

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

19/01/2023 | 21:54 | מאת: בתיה

שלום רב, אשמח לקבל מידע על ניתוח זה שהוצע לי וכמה זמן לוקח לחזור לפעילות רגילה.

בתיה שלום, הניתוח מבוצע דרך חתך בדופן הנרתיק תחת הרדמה. במהלכו מבוצעת חשיפה של רקמת החיבור התומכת בשלפוחית השתן ומושמים תפרים המחזקים את הרקמה ובעקיפין מקנים לשלפוחית השתן עמדה אנטומית גבוהה ותקינה יותר. תקופת ההחלמה עד לחזרה מלאה לתפקוד אורכת כארבעה עד ששה חודשים. בברכה

תיקון טעות - תקופת ההחלמה אורכת כארבעה עד ששה שבועות ולא חודשים כפי שנכתב!

23/01/2023 | 16:19 | מאת: בתיה

אז זה לא הניתוח המוכר כtvt?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן