בדיקה לאחר הניתוח כריתת רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

20/12/2022 | 23:22 | מאת: א

שלום אני לא הלכתי לבדיקה לאחר הניתוח כריתת רחם לא לרופא מנתח ולא לאף רופא אחר. פשוט לא מסוגלת מרוב הכעס שלא ידעתי על תופעות לוואי אפשרויות (לא מיידיות) אני "חזרתי לחיים" כלומר ספורט, הרמת משקל ופיזיו רצפת אגן הרשתי לעצמי. בריכה, אמבטיה וסקס מבחינתי כבר אסור לתמיד. משתדלת לא להתאמץ אפילו קצת בשירותים ולכן כל הזמן עם שלשול (לקחת תרופות). האם עדיין יכול להגרם קרע? האם אני ארגיש שיש לי קריעה של תפר נרתיק? תודה

התפרים בהם נעשה שימוש בניתוח לכריתת הרחם הם בד"כ תפרים נמסים. פעילות כפי שאת מתארת לא אמורה לגרום לקרע של תפר או רקמה. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן