כאבים עזים באיזור ההרדמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

18/12/2022 | 03:01 | מאת: ללי

שלום רב, עברתי ניתוח הרמת שלפוחית שתן לפני כשלושה ימים. המרדים לא מצא וריד והתעסק עם המקום די הרבה זמן. כעת כאבים עזים באיזור ההרדמה ונפיחת קלה. האם תקין? תודה מראש

שלום ללי, לעיתים עלולה להיגרם דלקת בוריד בו ניסו להחדיר ברנולה (מחט) בייחוד אם ההחדרה היתה מורכבת כפי שאת מתארת. במידה שהכאב והנפיחות לא חלפו כדאי להראות את האזור לרופא.ה (אפילו רופא.ת המשפחה) על מנת לשקול את הצורך במתן אניביוטיקה במידה שנראה מודלק. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן