דליפה נרתיקית ספונטנית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

15/12/2022 | 19:51 | מאת: judy

נותחתי לפני שבועיים "ניתוח תיקון דפנות הנרתיק וקיבוע הרחם עם tvt. יש לי דליפה נרתיקית או מים,או שתן ללא שליטה. האם זה נורמטיבי?

ג'ודי שלום, יכולות להיות לכך מספר סיבות. יתכן שמדובר בהפרשה נרתיקית בתגובה לנוכחות התפרים (זו תופעה שכיחה ואם בכך מדובר אז כמות ההפרשה צפוייה לפחות תוך כמה שבועות עם ספיגת התפרים). אפשרות אחרת היא שמדובר בדליפת שתן. מציע שתפני לבדיקה במסגרת בה עברת את הניתוח על מנת לברר במה המדובר והאם נחוץ טיפול כלשהו. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן