אצירת שתן אחרי ניתוח tvt

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

13/12/2022 | 08:08 | מאת: מונאיי

שלום רב עברתי ניתוח ב28/11 כריתת רחם וחצוצרות וtvt החזירו אותי לשבוע ימים עם קטטר כשחזרתי אישפזו אותי כי הריסט של השתן הייה500 עשו תרגילים לסגור 2 שעתיים ולפתוח חצי שעה אחרי 3 ימים הוציאו קטטר עכשיו אני נותנת שתן אבל הריסט נע בין 160 עד 280 מה צריך לעשות תודה רבה

מונאיי שלום נחוץ מעקב אחר השאריות. בד"כ פוחתות בהדרגה. במידה שלאורך זמן השארית לא תרד מתחת ל-200 סמ"ק במרבית המדידות, מומלץ לשקולן חיתוך סרט ה-TVT בחדר ניתוח. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן