ניתוח הסרת נגעים בנרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

12/12/2022 | 13:19 | מאת: ש

עברתי ניתוח הסרת נגעים כירורגי בנרתיק לפני 10 חודשים במסגרת צבאית, הניתוח שהיה אמור לגרום לסימטריה גרם לאסימטריה נוספת של השפתיים הפנימיות הסרת חלק רב מהשפה בצד אחד וכאבים באזור הצלקת, מה אפשרי לעשות בנושא? למי לפנות? זה לגיטימי?

במרבית במקרים ניתן לבצע תיקון קוסמטי של שפתי הפות. כדי לבחון את המצב ולדון באפשרויות מומלץ לפנות לייעות ובדיקה ע"י רופא.ת העוסק.ת בתחום. בד"כ רופאי נשים שעוסקים בכירורגיה גינקולוגית או רופאים מתחום שיקום רצפת האגן ואורוגינקולוגיה. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן