כאב בטן צידית תחתונה חזקים+ קצת גב אחרי אורגזמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

25/09/2022 | 22:04 | מאת: טליה

בת 41 כבר שלוש שנים חווה כאבי בטן תחתונה חזקים בצד שמאל שאיזור שחלה שמאל אחרי אורגזמה (גם ללא חדירה), במקביל לכאב גב באיזור תחתון כמו צירי לידה. בשנה האחרונה קורה בעוצמה פחותה ולפעמים גם בריצה או אחרי שירותים. מיואשת... רופאי נשים לא ראו סימנים לאנדומטריוזיס, כן התקגגה בקע קטן במפסעות (2 צדדים) ולא ברור אם זה קשור כי הבנתי שיש את זה להרבה אנשים בלי שהם מודעים. אורתופד שלל שזה משהו שקשור אליו. קולונוסקוםיה לפני שלוש שנים יצאה תקינה. בדיקות דם תקינות. מקווה שתצליחו לתת לי עוד כיווני לשיבה , חייבת לפתור את הבעיה ... תודה!

טליה שלום, זו שאלה שקשה לענות עליה מבלי לבדוק אותך ולהתרשם קלינית האם קיימת רגישות כלשהי בבדיקה אגנית או ממצא כלשהו שניתן לזהות במישוש. אני מבין מדבריך שאולטרהסאונד גינקולוגי היה תקין לחלוטין, יתכן שכדאי להשלים גם בדיקת CT או MRI של הבטן והאגן כדי לשלול בעיות נוספות למשל בדרכי השתן (אבן לדוגמא) שיתכן כי גורמות להתגברות התסמינים דווקא לאחר פעילות גופנית או יחסי מין. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן