כאב בצוואר הרחם שמחמיר

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

01/08/2022 | 19:14 | מאת: מלי

שלום דוקטור, מזה שבועיים מרגישה כאבים עמום בצד שמאל של צוואר הרחם שבא והולך.. הכאב גם בישבן בפי הטבעת ובעצם הזנב. בזמן האחרון יש תקיפות במתן שתן וגם אם יש טיפה מרגישה כאילו יש מלא ושאני לא מצליחה להתרחק כמו שצריך. הכאב היום היה ממש בלתי נסבל.. נכנסתי לשירותים ואז הרגשתי גוש בפתח הצוואר הרחם בשר בולט החוצה .. מה עובר עליי ? ממש מלחיץ, כואב ולא נעים

מלי שלום, יתכנו סיבות שונות לתחושות שאת מתארת (לדוגמא ציסטה בדופן הנרתיק, סעיף שופכתי או צניחת אברי האגן) ואין מנוס מבדיקת רופא.ת נשים על מנת להגיע לאבחנה הנכונה ולהציע טיפול מתאים. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן