דחוף - דימום כשבוע וחצי אחרי TVT

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

20/07/2022 | 06:46 | מאת: לירון

שלום רב, אני בת 44.5 ולאחרונה התחילו מעט תסמינים של גיל המעבר, מעט גלי חום אבל מחזור סדיר סה"כ. עברתי לפני שבוע וחצי ניתוח TVT במכתב השחרור כתוב להגיע למיון אם יש דימום חריג ואני לא יודעת למה הכוונה. אתמול התחיל דימום הדומה למחזור ואני לא אמורה לקבל מחזור כי קבלתי פעם אחרונה ב5/7 כך שאני באמת לא יודעת אם זה קשור לניתוח או לא לאחר הניתוח לא היה דימום ואני כבר שבוע וחצי אחרי אודה להתייחסותך

לירון שלום, ככלל, דימום בכמות פחות מווסת בטווח של 10 ימים לאחר ניתוח בהחלט יתכן ובמרבית המקרים ייפסק בהדרגה. עם זאת, במידה שהדימום מתגבר (כלומר יותר חזק מדימום ווסתי) או שלא מראה מגמת החלשות, מומלץ לגשת ליבדק כדי לזהות את מקור הדימום. בברכה

20/07/2022 | 13:15 | מאת: לירון

תודה מקרב לב, תשובתך סייעה לי מאוד

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן