תופעות לאחר ניתוח להרמת רצפת האגן ו

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

07/06/2022 | 14:37 | מאת: ואלריה

אני שבועיים אחרי ניתוח הרמה )ערסל+ רקטום ודופן אחורי. יש לי כאב חזק ולוחץ באיזור עצם הזנב. איני יכולה לשבת. כאב בעמידה. האם זו תופעה מוכרת והגיונית?

ואלריה שלום, כאב לאחר ניתוח ברצפת האגן בהחלט יתכן ועוצמתו משתנה בהתאם למה בדיוק בוצע בניתוח. מרבית הכאבים הללו חולפים במהלך תקופת ההחלמה ובהחלט מומלץ לבעזר במשככי כאב ובמידת הצורך גם במרככי יציאות בתקופה הקרובה כדי שלא תחששי ללחוץ בשרותים. עם זאת, במידה שמדובר בכאב מאד חזק, כדאי גם להיוועץ בצוות שניתוח אותך כיוון שהם יידעו בדיוק מה בוצע בניתוח. בברכת החלמה מהירה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן