נוירופתיה של עצב הפודנדל

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

23/05/2022 | 08:43 | מאת: רונית

בתי בת ה 28מורה לבלט במקצועה סובלת סבל רב מעצב הפודנדל כלוא. הטיפולים שניתנו עד עתה לא עזרו כלל : ליריקה במינון 600 מג ליום, הזרקות לשיכוך כאבים, פיזיוטרפיה פנימית כלל לא ניתן לעשות. האם ישנו הליך רפואי נוסף שיכול לעזור ? מודה מראש 🙏

רונית שלום, אם טיפול באמצעים שונים לא הועיל יתכן שיש מקום לבחון פעם נוספת את האבחנה וכיצד נעשתה. בנוסף מומלץ לפנות למרפאת כאב ולשקול טיפולים מתקדמים כגון נוירומודולציה. קיימת מומחיות ספיציפית בתחום המכונה נוירוכירורגיה של האגן אבל לא רבים המומחים בארץ שעוסקים בתחום זה. בברכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן